perjantai 4. toukokuuta 2012

Maalaisten punttisali

Oman pihan laitto on kesken, viime kesänä saimme etupihalle nurmikon. Tänä kesänä olisi tavoitteena saada takapihalle myös nurmikko. Muitakin toiveita olisi, mutta jättitramppa taitaa taas valloittaa sen suunnitellun kasvihuoneen paikan. Mitä te muut teette normaalisti perjantai iltaisin kahdeksan aikaan?? No, meillä kannetaan kiviä. Ei tarvitse ollenkaan miettiä punttisalilla käyntiä. Vaatekoko pienenee näin keväisin, mutta hauis kasvaa... 
Naapurit aloittivat talonlaajennus projektin ja kärräsivät meille joutomaansa, siellä oli todella paljon ISOJA kiviä. Niitä täällä arvostetaan, kun tasaisella savipellolla ei niitä ole. 

Lapsityövoimaa käytettiin myös, tunnustan. Jokaisesta kantamasta kivestä sai 0,50€... mutta ei ollut lapset kovin kiinnostuneita tarjouksesta :)

Kivet odottaa painepesuria ja aurinkoista päivää.

Käsipelillä siirtyi pikku kivet.

Järeemmät vehkeet käyttöön...

 Olihan se mun miehenikin apuna, luonnolliseti kaivurinsa kanssa. Kaikki työt onnistuu ja hoituu hienosti, kun on vain kone jolla saa tehdä töitä. Eräänä päivänä Fanny sanoi isälleen illalla, että "tänään ollut tosi kiva päivä. Ollaan oltu ulkona koko päivä. Ja sä oot saanut ajaa kaivurilla koko päivän." Pienestä ne mun murut tulee onnelliseksi :)

Puutarhurilla on tylsää välillä... harjoituskimppu Jaloleinikeistä :)
Puutarhalla alkaa kaikki oleen valmista kauteen. Ilmat saisivat lämmetä, niin uskaltaisi istutella kasveja ulos. Äitienpäiväksi meiltä löytyy monenlaista kukkaa. Jaloruusut ovat kauniisti auki ajallaan. Väreinä vaaleanpunainen ja shampanja, perinteistä ruusua löytyy myös. Monet näyttävät amppelitkin ovat hyviä äitienpäivä lahjoja. 
Kiireinen viikonloppu tulossa yhdistystoiminnassa on monta rautaa tulessa. 

Sunnuntaina Siuron koululla on peräkonttikirppis ja perennanvaihtotapahtuma klo 11-14. Tervetuloa!!

Saunan kautta peiton alle kömpii
Rouva Puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti