perjantai 16. marraskuuta 2012

Syksyn satoa...

Joulua kohden mennään, ei ole enää kauan kun joulupukki tulee. 
Aika lentää ja viikot hukkuvat jonnekin... Syksy on vuodenajoista ehdoton suosikkini, ei tämä harmaa ja kurja vesisade, mutta kuulaat ja kauniit syyspäivät, voiko kauniinpaa olla??

Sienestykseen hurahtanut perheeni kulkee mukana metsässä ja lapset odottavat innokkaina eväiden syöntiä. Metsässä on ihanaa rauhoittua ja nauttia vaan. 
Suomen luonto on niin kaunis, jokaisessa vuodenajassa on hyviä ja huonoja puolia, mutta metsä on ympäri vuoden niin ihmeellinen. Toivon sydämestäni, että metsät ja luonto yleensäkin saisi lisää arvostusta suomalaisten kesken. 

Saalis, mustikoita, vadelmia ja kanttarellejä

Kasvihuoneilla työtä syksylläkin riittää, huoneet desinfioidaan ja siistitään seuraavaa kevättä varten. Huoltotöitä riittää myös. Nyt on kaikissa kolmessa huoneessa lattiat kunnossa, maapohjaiset huoneet saivat uudet sorakerrokset maahan. Uusia ideoita ja suunnitelmia on ilmassa, monta kysymystä ja puuttuvaa vastausta on... Uskallusta kaivattaisiin enemmän, mutta ajan kanssa tehdyt päätökset, ovat ehkä niitä parhaita ja kestäviä. 
Kevään kasvit on jo tilattu, uusiakin on taas tulossa. Tästä taas alkaa se odotus, koska pääsee työntämään sormet multaan!
Syysmaisema kodista <3
Puiminen on syksyn tärkeimpiä tapahtumia, niin isännille kuin lapsillekin :)
Yllätyskukat kasvoivat karviaispensaan juurella.
Kehäkukat ovat hellyyttävän näköisiä.

Lenkkipolulta löytyi seuraa...
Olisiko pitänyt kokeilla antaa pusu jos se olisi ollut sammakkoprinssi?

Voimia kaikille syksyn harmauteen!! 
Kynttilät palamaan, lämmintä glögiä ja jotain herkkua kylkeen, niillä karkoitetaan syysahdistus.

-rouva Puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti