keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Paniikkia ja jännitystä... Messuilta on selvitty


Sain siis huikean mahdollisuuden päästä puutarhamessuille esiintymään ja kertomaan blogin kirjoittamisesta ja puutarhastamme. Viime viikonloppuna oli messut ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus oli täynnä ihmisiä sunnuntaina 13.4.

Esiintymisieni lomassa ehdin. Nopeasti tutustua messuihin. Työhanskoja ja uudet työhousut löytyivät. Tietenkin garden girlit :) kannattaa tutustua http://www.secretgarden.fi


Muutakin mielenkiintoista sain vangittua valokuviin...


Täytyy kyllä myöntää, että jännitystä oli ilmassa ja ilman teknisiä ongelmia ei selvitty. Jostain syystä kaikki kuvani olivat hävinneet muistitikulta kun pääsin messukeskukseen. Palasin kotona vielä takki päällä tarkistamaan, että tiedosto on varmasti mukana... No, ei sitten ollutkaan. Tästäkin selvittiin ja kuvat olivat mukana toisessa esityksessä. Kiitos miehelleni, joka palasi kotiin hakemaan kuvia uudelle tikulle.
Muuten kaikki meni hyvin ja välillä ehdin jopa nauttia tilanteesta.
Esiintymisvaatteet on löydetty aivan ihanasta puodista tampereelta. Olgan puodissa saa hyvää ja asiantunteva palvelua. https://www.facebook.com/Olganpuoti


Takaisin arkeen ja kukkien pariin palaa
rouva Puutarha

4 kommenttia:

 1. Tekniikka on ärsyttävää, silloin kun se pettää. Hyvä että muuten suijui. Sinun esiintymistäsi en päässyt itse kuuntelemaan, sillä pääsin messuille perjantaina. Kiitos vielä lipuista jotka voitin arvonnasta. Nämä olivat ensimmäiset puutarhamessut joissa olen ollut ja tykkäsin kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Harmi etten päässyt kuulemaan, kävin jo perjantaina. Kiva että meni hyvin, juontaja P on ainakin niin reipas että tekee varmasti esiintyjällekin leppoisan olon ;)

  VastaaPoista
 3. Minttu: kiva että pidit messuista... Siellä on aina paljon ihmeteltävää :)
  Pivi: Pia on kyllä iloinen ja leppoisa, hyvin tultiin juttuun!!
  Kiitos teille naiset ja kaikille lukijoille!

  VastaaPoista
 4. Olisipa kiva ollut olla kuuntelemassa ja messuilla, vaan liian kaukana olivat.

  VastaaPoista