torstai 10. tammikuuta 2013

Ajatukset keväässäAjatukset harhailevat jo keväässä... päässä pyörii pistokkaat, joita on tilattu. Onko kaikki nyt varmasti muistettu tilata? Siementilaus on vielä hieman työn alla. On jännä huomata kuinka erilaisia mieltymykset ja makuasiat voivat olla. Anopin kanssa olemme melkein kaikista kukkien väreistä eri mieltä. Itse tykkään kaikesta hempeästä ja valkoisesta, mutta anopin silmää miellyttää tummat sävyt. Ehkä näin saamme myös palveltua asiakaskuntaamme laajemmin ja monipuolisemmin. 

Kevättä jännitän muutenkin, koulun ja kasvihuoneiden yhteen sovittaminen tuntuu todella hankalalle. Työtä riittää molemmissa hirvittävästi. Vuorokaudesta taitaa loppua tunnit kesken toukokussa. Asioilla on tapana järjestyä, siihen uskon ja luotan. 


Kevättä ja kesää ikävöidessäni, kävin katsomassa mitä pelargonoilleni kuuluu. Siellä ne autotallissa odottaa aurinkoa ja kasvihuoneiden lämpöä. Pelargoniat on helppo talvettaa n. 6-10 asteen lämpötilassa. Esim. autotallissa tai kuistilla. Valoa pelargoniat tarvitsevat, joten pimeä kellari ei ole paras mahdollinen paikka. Kastelua lepotilassa pelargoniat tarvitsevat vähän, kastele jos muistat jos silloinkaan. Maaliskuussa vien pelargoniat kasvihuoneeseen ja leikkaan taimet alas, noin 10 cm korkuisiksi. siitä ne lähtee uuteen kasvuun.


Nyt otan kynän käteen ja jatkan pihasuunnitelmaa. Näyttö lähestyy ja paniikki iskee. Pitää vain luottaa omaan tekemiseen ja osaamiseen. 

Energiaa ja intoa puhkuen 
rouva Puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti