torstai 24. tammikuuta 2013

Nyt on näytönpaikka

luonnos tuli tehtyä useaan kertaan...

 Kouluhommia on taas paiskittu ja ensimmäinen näyttö on työn alla. Ennakko tehtävänä oli laatia asiakkaalle pihasuunnitelma. Näyttötilaisuus on varsinaisesti helmikuussa. Jännittää kyllä miten olen selvinnyt. Suunnittelutyö on mielenkiintoista ja koukuttavaa, aina vain jostain tulee uusi ja parempi idea tai kasvi ja kaikkia haluaisi käyttää. Haastetta suunnitteluun luo usein tiukka budjetti ja asiakkaan toiveiden toteuttaminen, mitä jos olen mielestäni suunnitellut hienon pihan ja asiakas on aivan kauhuissaan? Mitä enemmän piirtäisi ja kyseenalaistasi suunnitelmiaan, niin sitä paremmaksi tulisi. 
Tässä kyseisessä kohteessa lähdin suunnittelemaan pihaa värien kautta, asiakas oli toivonut paljon värejä ja suojaa pihalleen. Perenna-, puu- ja pensaskirjat tuli taas uettua miljoonaan kertaan ja mietittyä kasvuolosuhteita. 

Valmis pihasuunnitelma

 Seuraavaksi ohjelmassa on Yrittäjyyden näyttö. Liiketoimistasuunnitelmaa pitäisi alkaa työstään. Minut tuntien en ole tyytyväinen vanhaan harjoitustyöhöni, vaan lähden suunnittelemaan kaiken aivan alusta. Ensi viikolle varasin aja Ensimetriin, jos vaikka liikeideani olisi niin kannattava, etä sen voisi toteuttaa :)

Kuuraisista ja tavattoman kauniista maisemista lähtee nauttimaan

rouva Puutarha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti