torstai 28. helmikuuta 2013

tästä se taas alkaa...


Kevät on täällä, meillä ainakin... nyt avattiin kausi istuttamalla ensimmäiset taimet. Laatikoiden uumenista löytyi vaikka mitä. Oli ihan tunne kuin olisi avannut joulupaketteja, jännittää ja tavallaan tietää kuitenkin mitä paketissa on :)


Tänään tulleessa kuormassa oli krysantteemeja, amppelipelargonioita, miljoonakelloja, surfiinoja, neilikoita, maljaköynnöksiä ja uutuutena miniruusuja.

Uutuus petunia, tää taitaa olla yllätys puutarhurille itsellekin mikä tästä oikein tulee :)

Maljaköynnökset loppuvat aina aivan liian aikaisin, pidäthän kiirettä jotta saat omasi!!


Ahkerat kädet ruukutti mm. 400 pelargoniaa ja 500 krysantteemia 


Lapsista on kiva päästä mukaan töihin. Tänään ei apua ollut aikuisten töissä, mutta kuorma-auto tuli puhtaaksi.Huomenna jatkuu työt, istuttamatta jäi miljoonakellot ja surfinat. Ensi viikolla jatkuu koulukin pitkästä aikaa ja taimia tulee lisää kahtena päivänä. Mutta nyt on kivaa, kun saa olla kädet mullassa ja ihailla kasvavia taimia.

Iloinen ja kiireinen
rouva Puutarha

2 kommenttia:

  1. Mahtava määrä taimia, siitä tämä kausi alkaa. Maljaköynnöstä olen haaveillut, mutta ovat sen verran hintavia että on vielä jäänyt hankkimatta. Upea kasvi.

    VastaaPoista
  2. Maljaköynös on kyllä kaunis, itselleni ei ole vielä jäänyt omaa kappaletta kokeiluun, mutta ehkä tänä keväänä pihistän iteselleni oman.

    VastaaPoista